Besplatan seminar: Alati za optimizaciju i analizu web stranica

NOVOSTI
24.4.2018. 8:21:35

Besplatan seminar: Alati za optimizaciju i analizu web stranica
Ulazak u svijet online promocije svakog poslovanja često se mistificira. Nerijetko se dogodi da neupućena osoba potroši značajna sredstva, a bez osjetnih rezultata.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 3. svibnja, Step Ri znanstveno-tehnologijski park, Rijeka

Seminar će polaznicima omogućiti da razgovaraju s tehničkim osobama na ravnopravnoj razini i da razumiju sustave online promocije kako bi brzo mogli detektirati što im donosi korist, a što im troši ulaganje na manje efikasan način. Sve znanje je besplatno dostupno na internetu, a ovaj seminar će vam skratiti vrijeme učenja za nekoliko godina.

Sadržaj:

  • Koji su glavni trendovi u ponašanju internetskog korisnika
  • Koji su besplatni alati dostupni za analizu vlastite web stranice
  • Što je CTR i ostale osnovne metrike u digitalnom marketingu
  • Koji alati nam pomažu u istraživanju tržišta
  • Kako se prilagoditi za mobilni internet
  • Kako gađati ciljanu publiku
  • Što je remarketing

Predavač

Miroslav Varga stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining (rudarenje podataka). Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i apsolvirao je dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija o temama vezanim uz online marketing. Jedini je hrvatski Google stručnjak u statusu djeda. Nositelj je svih Google AdWords i Google Analytics certifikata kao i certifikata GCT – Google certified trainer. Ima ogromno iskustvo u online promociji i prenosi to iskustvo nesebično na svakom seminaru.

Prijavite se na edukaciju Alati za optimizaciju i analizu web stranica – prijave su otvorene
Datum i vrijeme održavanja: 3.5.2018. u 9,00h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: 3.5.2018. od 9,00 do 16,00h
Rok za prijavu: 2.5.2018. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se