Anuga 2019, međunarodni sajam prehrambene industrije – Poziv na iskaz interesa

ČLANCI
29.6.2018. 8:52:54

Anuga 2019, međunarodni sajam prehrambene industrije – Poziv na iskaz interesa
35. međunarodni sajam prehrambene industrije Anuga 2019 održat će se u Kölnu, u Njemačkoj, od 5. do 9. listopada 2019. godine. 
 
Hrvatska gospodarska komora poziva sve zainteresirane članice na iskaz interesa za sudjelovanje na nacionalnom štandu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Međunarodni sajam prehrambene industrije Anuga, koji se svake dvije godine održava u Kölnu, u Njemačkoj, potvrdio je svoju vodeću ulogu kao središnje mjesto okupljanja prehrambene industrije cijeloga svijeta.

Sajam Anuga 2017 održan je na ukupnoj izložbenoj površini od 280 tis. m², a predstavilo se 7405 izlagača iz 107 zemalja. Posjetilo ga je više od 165.000 stručnih posjetitelja iz 198 zemalja, što potvrđuje njegovu vodeću poziciju u Europi. Više informacija o sajmu možete pronaći na poveznici http://www.anuga.com.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, popunjenu priloženu Anketu zainteresiranosti pošaljete na e-mail: jdukic@hgk.hr

Rok za iskazivanje interesa je 24. kolovoza 2018. godine.
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se