Anketni upitnik o utjecaju članstva RH u EU na poslovanje poduzetnika

ČLANCI
18.6.2018. 8:48:56

Anketni upitnik o utjecaju članstva RH u EU na poslovanje poduzetnika
Republika Hrvatska 1. srpnja obilježava pet godina od pristupanja Europskoj uniji.
 Tim povodom Hrvatska gospodarska komora provodi istraživanje među hrvatskim poduzetnicima o utjecaju članstva u Uniji na poslovanje poduzetnika, o uvjetima poslovanja na jedinstvenom europskom tržištu te korištenju i informiranosti hrvatskih poduzetnika o EU izvorima financiranja.

Analiza prikupljenih odgovora na anketu te zaključci i prijedlozi poduzetnika bit će predstavljeni nadležnim institucijama i javnosti na Konferenciji kojom će se obilježiti pet godina članstva RH u EU, koja će se održati 2. srpnja u Plaza Event Centru u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Hrvatska gospodarska komora moli da odvojite od 5 do 7 minuta svog vremena i ispunite Anketni upitnik, a ako smatrate da bi bio zanimljiv i vašim kolegama i/ili poslovnim partnerima, slobodno ga proslijedite.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite putem elektroničke adrese: eu@hgk.hr.

Ispunjavanje anketnog upitnika bit će moguće do 22. lipnja.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se