Anketa za poduzetnike: Poslovna očekivanja

ČLANCI
4.7.2018. 9:44:32

Anketa za poduzetnike: Poslovna očekivanja
Hrvatska gospodarska komora redovito provodi anketu Poslovna očekivanja koja će na temelju iskustva poduzetnika omogućiti predviđanje poslovnih ciklusa u gospodarstvu.

Cilj je ankete skrenuti pozornost, odnosno pravodobno upozoriti nadležne institucije i javnost na kratkoročne promjene trendova u gospodarstvu i nadolazeće izazove, odnosno ograničavajuće faktore s kojima se gospodarstvenici susreću u poslovanju.

Anketa se sastoji od nekoliko jednostavnih i kratkih pitanja o predviđanju ključnih pokazatelja poslovanja poput prihoda, ulaganja, broja zaposlenih, predviđanja općih uvjeta poslovanja te najvećih izazova, odnosno ograničavajućih faktora. Poslovna očekivanja rađena su po uzoru na najpriznatija svjetska istraživanja ove vrste i provode se dva puta godišnje.

S obzirom na to da su odgovori poduzetnika temelj za izradu smjernica za poboljšanje poslovne i poduzetničke klime, odvojite nekoliko minuta svoga vremena i odgovorite na postavljena pitanja koja se nalaze na poveznici:


Anketa je aktivna do 9. srpnja.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se