TRAŽIŠ? NAĐI.

POLIKLINIKA FEM POINT

Prenatalni testovi, kolposkopija, klamidija, krioterapija, najbolji ginekolog, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    POLIKLINIKA FEM POINT
  Sveučilišna avenija 1, Rijeka 51000

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Dr. Predrag Đorđević Dr. Maja Milanović - Đorđević
https://www.ekvarner.info/poliklinika-fem-point/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Ponedjeljaik i četvrtak; 12 do 20h, utorak, srijeda i petak; 8 do 16h
O NAMA

Poliklinika Fem Point


Poliklinika Fem Point iz Rijeke je privatna specijalistička ginekološka ordinacija, nastala iz ideje personaliziranog i holističkog pristupa ženskom zdravlju i zdravlju nerođenog djeteta te naše želje da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup u najkraćem vremenu čekanja.
 
Pružamo široku paletu zdravstvenih usluga iz ginekologije, porodništva i estetske medicine na vrhunskoj razini prema najsuvremenijim svjetskim standardima.

Poliklinika Fem Point nalazi se na jednoj od najljepših lokacija u Rijeci, preko puta Sveučilišnog kampusa na Trsatu te u blizini buduće lokacije nove Riječke bolnice. Poliklinika se prostire na 150m 2 dizajnerski uređenog prostora i ambijenta namjenjenog da se Vi osjećate ugodno i sigurno.
 
Smještena je u prizemlju moderne poslovno stambene zgrade na Trsatu, s besplatnim parkingom neposredno ispred same Poliklinike. Lako je dostupna javnim gradskim prijevozom i u blizini je izlaza brze Riječke zaobilaznice. Osiguran je pristup slabije pokretnim osobama.
 
Nazovite nas i dogovorite pregled. 
                     
ginekološka klinika                                       
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Ginekološki pregled

 
Ginekološki pregled žene u svrhu procjene stanja genitalnog sustava. Rutinski se provodi i papa test te ultrazvučni pregled gdje se uspješno prikazuje anatomija male zdjelice, dobroćudni i zloćudni tumori maternice, jajnika i jajovoda, mokraćnog mjehura...

Ultrazvučni pregled može se obavljati transabdominalno (preko trbuha) ili transvaginalno (putem rodnice)
Ginekološki pregled je važan, ne odgađajte ga!

Vođenje trudnoće

 
Tijekom trudnoće dolazi do brojnih ugodnih, ali i nekih manje ugodnih promjena koje svaka žena doživljava individualno.
Dozvolite nam da se putem nas osjećate cijenjeno, smireno i uvaženo. Neka pravilan rast i razvoj vašeg djeteta bude u stručnim rukama.
 

Prenatalni testovi

 
Preporučuju se svim trudnicama jer osim otkrivanja bolesti djeteta ukazuju na potrebu dodatnog nadzora i detaljnijeg pregleda ploda.

Klamidija

 
Najčešće spolno prenosiva bolest u svijetu. Simptomi su gotovo neprimjetni ili ih uopće nema, a posljedice neliječenja klamidijske infekcije mogu biti jako ozbiljne. Jedna od njih je i neplodnost.
 

Puerperij i dojenje

 
Puerperij je stanje koje započinje nakon poroda i traje približno šest tjedana. Tada je vrijeme za prvu ginekološku kontrolu kako bi se provjerilo jesu li se spolni organi i tjelesne funkcije vratile u stanje kakvo je bilo prije trudnoće. U poliklinici Fem Point pomoći ćemo vam da se opustite i uživate u majčinstvu!

Uspješno dojenje - pomoć i potpora majci! Izbjegnite teškoće pri dojenju i prepustite se našem stručnom osoblju. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

 

"POLIKLINIKA FEM POINT" se nalazi u ovim kategorijama
Prenatalni testovi, kolposkopija, klamidija, vođenje trudnoće, ginekološki pregled, testovi na spolno prenosive bolesti, papa test, 3D/4D ultrazvuk, najbolji ginekolog u Rijecu, Rijeka

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se