Pošalji upit
Slanje…

OTORINOLARINGOLOGIJA | UHO GRLO NOS | OTOPLASTIKA

Brinemo se o zdravlju vaših ušiju, grla i nosa. Rezervirajte svoj termin kako bismo vam mogli pružiti najbolju moguću skrb.

Opis proizvoda

U Ordinaciji dr. Lazarić provodimo temeljite ORL preglede i izrađujemo individualizirane planove liječenja.

Imate li problema s uhom, grlom ili nosom? Ordinacija dr. Lazarić tu je za vas!

Ponuda uključuje široki spektar usluga iz područja otorinolaringologije. Bilo da se radi o kroničnom kašlju, poteškoćama s disanjem, bolovima u ušima, gubitku sluha, upalama grla ili nosa, ili bilo kakvim neobičnim promjenama na vratu.
 
 

Provodimo temeljite ORL preglede kako bismo precizno dijagnosticirali stanje, a prema potrebi obavljamo i operativne zahvate na uhu, grlu i nosu. Ukoliko je potrebno, preporučit ćemo i dodatne dijagnostičke metode kako bi osigurali optimalno upravljanje vašim zdravstvenim stanjem.
 

Otoplastika

Otoplastika je kirurški zahvat koji se koristi za ispravljanje, preoblikovanje ili smanjenje veličine ušiju. Ovaj zahvat posebno je koristan za osobe koje imaju izbočene ili nesrazmjerno velike uši.
 
Otoplastika je prikladna za djecu i odrasle osobe koje osjećaju nelagodu zbog oblika, veličine ili položaja ušiju. Razmišljate li o korekciji svojih ušiju, nazovite nas i dogovorite konzultacije!

U Ordinaciji dr. Lazarić posvećeni smo pružanju vrhunskih zdravstvenih usluga te individualiziranoj skrbi za svakog pacijenta.
 
Za više informacija ili za rezervaciju termina, pošaljite upit!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se