TRAŽIŠ? NAĐI.

DENTALNI CENTAR KALMAR

O NAMA

Dentalni centar Kalmar Implant dentistry - Rijeka


Dentalni centri Kalmar Implant Dentistry nalaze se na području Rijeke i Dramlja te vam pružaju profesionalnu i kompletnu stomatološku uslugu. Izvrstan tim stručnjaka svakom pacijentu pristupa na individualan način kako bi se postiglo pružanje usluge na najvišoj razini.
Posjedujemo i vlastiti zubotehnički laboratorij čime omogućavamo izravnu komunikaciju između pacijenata, zubnog tehničara i doktora kako bi dentalne usluge koje pružamo bile kompletne. Stalna edukacija našeg stručnog tima i korištenje najsuvremenije tehnologije i modernih dentalnih metoda omogućavaju preciznije i sigurnije izvođenje stomatoloških usluga. 

Svojim pacijentima pružamo i uslugu smještaja u moderno uređenim vilama kako bi izvođenje terapija prošlo što bezbolnije i ugodnije. 
 

Implantologija - Studio dentale Fiume

Implantologija, odnosno ugradnja zubnih implantanata jedno od najboljih rješenja za sve vrste bezubosti. Kvaliteta implantata i educiranost stručnjaka koji izvode sam zahvat od izuzetne su važnosti pri pružanju ovakve uslugu.

Implantati koji se koriste u našim dentalnim centrima Kalmar certificirani su od renomiranih svjetskih proizvođača. Specijalizirani tim koji se redovito usavršava na europskim i svjetskim kongresima omogućit će vam osmijeh o kakvom ste oduvijek samo sanjali. 

 

 


 

Stomatologija - Rijeka

DJELATNOSTI


*Za prikaz na cijelom ekranu kliknite dva put na virtualnu šetnju

 • Dentalna medicina
 • Stomatologija
 • Oralna kirurgija
 • Implantologija
 • Smještaj
PROIZVODI I USLUGE


 • Implantologija
 • Parodontologija
 • Protetika
 • Oralna kirurgija
 • Radiologija
 • Preventivna stomatologija
 • Endodoncija
 • Dijagnostika
 • Anti - age tretmani lica
 

Estetska stomatologija / Stomatologija Estetica

Estetska stomatologija rješava nedostatke kao što su: promjene boje i morfologije zubi, razmak među zubima, stare amalgamske plombe, pucanje zubi i ostalo.
Riješite nedostatke na vašim zubima brzo i jednostavno i potražite neke od najinovativnijih rješenja u estetskoj stomatologiji koje su u našoj ponudi.

Migliore dentista - Fiume

Zubne ljuskice

Zubne ljuskice izrađuju se od keramike u našem zubotehničkom laboratoriju uz pomoć najmodernije tehnologije. Zubne ljuskice se preporučuju u slučajevima kada je pacijent nezadovoljan oblikom ili bojom zuba te njegovim položajem.

Lasersko izbjeljivanje zubi

Lasersko izbjeljivanje zubiju ubraja se u najsigurniju i najučinkovitiju metodu koja se provodi na potpuno bezbolan način. Rezultati laserske metode izbjeljivanja zubiju vidljivi su već nakon prvog tretmana, a sama laserska tehnika primjenjiva je i za pacijente s tankom i osjetljivom caklinom.

Keramički zubni ispuni

Keramički zubni ispuni predstavljaju nadomjestak za klasičan kompozitni ispun, čija je svrha ojačati zub i očuvati njegov oblik. U odnosu na klasični kompozitni ispun ili plombu ova metoda ima duži vijek trajanja, bolje štiti od ponovnog nastanka karijesa te jača preostalu strukturu zuba


REFERENCE

Iskustva naših zadovoljnih pacijenata:
 
Rade Šerbedžija - glumac:

"Kada sam se iz Amerike preselio u Rijeku, prva stvar je bila da pronađem svoga doktora, svoga mesara i ribara, svoj omiljeni caffe bar i svoga dentista... Rekli su mi da je Šandor Kalmar najbolji, a ja sam s posebnom srećom spoznao da je dr. Kalmar moj prijatelj Šandor iz Subotice, grada koji mi je toliko puno značio... Otkrio sam dalje da su Šandorova obitelj također vrsni doktori stomatologije, te sada cijela moja obitelj i ja odlazimo u Crikvenicu ili na Kantridu da liječimo naše zube i da ih ponekad uljepšavamo. A to obitelj i članovi velike KALMAR IMPLANT DENTISTRY familije, čine na najbolji mogući način... I još da dodam (ali to važi samo za moj slučaj)... Ja umjesto anestezije kod moga prijatelja Šandora, obično dobivam najbolju kajsijevaču, koju on sam proizvodi."
 
Ćiro Blažević - nogometni stručnjak

"Jako sam ponosan da u Kraljevici, mjestu u kojem živim, imamo Dr. Kalmara Šandora kojeg sam imao priliku upoznati i njegov sam pacijent, te namjeravam i ostati. Po količini talijanskih pacijenata, vidi se koliko je uspješan u svom poslu. Već godinama slijedi svu evoluciju posla kojim se bavi. Europski orijentiran. Lično i osobno tvrdim, da je doktor Šandor savjestan i kompetentan, te ga srdačno preporučujem."
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se