TRAŽIŠ? NAĐI.

ATLASPROFILAX RIJEKA

Namještanje atlasa Rijeka, Istra, botox, fileri, povećanje usana
Naziv poslovnog subjekta:    ATLASPROFILAX RIJEKA
  Korzo 32, Rijeka 51000

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Zoran Troskot
www.erijeka.info/atlasprofilax
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

Namještanje atlasa u centru Atlasprofilax u Rijeci

Vjerojatno niste zadovoljni sa svim dosadašnjim terapijama klasične i prirodne medicine, a nadali ste se da ćete se osloboditi postojećih tegoba (npr. glavobolje, hernije diskova u leđima i vratu, vrtoglavice, bolova u kralježnici i svim drugim problemima s kičmom).

Mr. sc .dr. Zoran Troskot je atlasspecijalist na području Rijeke koji uspješno provodi metodu koju je razvio R. C. Schümperli. Ova metoda je nemedicinska i ne zahtijeva specijalnu dijagnostiku. 
Prvi vratni kralježak, atlas, je kod gotovo svih ljudi iščašen, a odgovoran je dio ljudskog dijela za ovjes, ravnotežu, upravljanje kralježnicom i ljudskim kosturom. Zbog tog iščašenja leđna moždina, razni moždani živci i drugi živčani putevi mogu biti izloženi stalnom pritisku. Iskošen atlas uzrokuje, ovisno o kutu rotacije, smanjenje otvora lubanje i kralježnice. 

Problemi s kralježnicom i ravnotežom

Isčašenje atlasa može izazivati vrlo ozbiljne probleme s kralježnicom, posebice vratnim dijelom i cjelokupnom ravnotežom. Time su kralježnična moždina, razni živci i živčani putovi izloženi trajnom pritisku. Zbog rotiranog atlasa istovremeno su sužene i vertebralne arterije, karotida, jugularna vena i limfni putovi. 

Budući da je svaki kralježak povezan s unutarnjim organima i emocionalnim uzorkom, takvo iščašenje naše unutarnje osi također može dovesti psihu i dušu u neravnotežu. Međutim, ako je atlas u svojoj prirodnoj poziciji tijelo može steći novu dimenziju zdravlja. Tako imamo šansu ne samo hodati uspravno, već i iskusiti ispravni - čestit život.

Vrlo je važno njegovati i održavati tijelo redovitim masažama - naročito zatiljka i leđa, bilo ručno, bilo uz pomoć aparata ili podvodnom masažom.
 

Estetski tretmani

Obavljamo brojne dermatološke estetske tretmane uz koje ćete na jednostavan i brz način doći do ljepšeh i mlađeg izgleda. Osim Botoxa i hijaluronskih filera nudimo vam i PRP tretman matičnim stanicama, a dio naših usluga su i lifting lica uz pomoć mezonita te lipoliza

Povećanje usana: fileri

Nudimo vam usluge povećanja usana filerima. Dermalni fileri se koriste za poboljšanje izgleda, odnosno za popunjavanje linija i bora. Licu vraćaju mladolik izgled i volumen. Koriste se na raznim dijelovima lica, a odlično su rješenje za one koje žele povećati usne bez estetske kirurgije. Usne se mogu povećati polutrajnim filerima s hijaluronskom kiselinom ili trajnim filerima. Popularni su zbog brzine provođenja tretmana i mogućnosti nadogradnje. 

Botox

Botox je jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih tretmana nekirurškog pomlađivanja, a koristi se i protiv znojenja. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana. Tretman je minimalno bolan pa se izvodi bez anestezije. 


Za više informacija o metodi, tretmanima, reakcijama kontaktirajte nas!


DJELATNOSTI

 • Namještanje atlasa
 • Bolovi u kralježnici
 • Problemi s kičmom
 • Skolioza
 • Botox
 • Fileri
 • Povećanje usana
 • Rijeka, Istra
 
PROIZVODI I USLUGE

 • Usluge namještanja atlasa
 • Rješavanje problema s kralježnicom, glavoboljom, migrenom, diskus hernijom u leđima i vratu, vrtoglavice.
 • Poboljšana ravnoteža 
 • Botox
 • Povećanje usana
 • Fileri
POGODNOSTI

10% popusta na pozive preko eKvarner.info POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"ATLASPROFILAX RIJEKA" se nalazi u ovim kategorijama
Namještanje atlasa, Rijeka, Istra, botox, fileri, povećanje usana, bolovi u kralježnici, problemi s kičmom, skolioza, botox, Istra, hijaluronski fileri, lipoliza, mezoniti

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se