Prijavite se na 11. Otočnu rožicu

NOVOSTI
13.6.2019. 9:11:24

Prijavite se na 11. Otočnu rožicu
Krčki pasionirani zaljubljenici u hortikulturu, otočani koji uređivanjem svog životnog prostora uvelike doprinose obogaćivanju turističke ponude otoka Krka, svoju oplemenjenu prirodu, ostvareni kutak rajskog vrta imati će i ove godine priliku predstaviti široj javnosti kroz sada već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom OTOČNA ROŽICA.

Akciju biranja najljepših vrtova, balkona i balatura provodi Turistička zajednica otoka Krka, ove godine po jedanaesti put za redom u suradnji s turističkim zajednicama u cilju podizanja kvalitete uređenja okoliša i vrtne kulture, povećanja svijesti o zaštiti okoliša i unapređenja kvalitete turističkog proizvoda, posebice u obiteljskom smještaju.

Tom prigodom Turistička zajednica otoka Krka objavljuje Javni poziv na sudjelovanje i prijavu u slijedećim kategorijama:

  • KLASIČAN VRT, dvorište, balkon
  • ODRŽIVI VRT, dvorište, balkon
  • KORISNI VRT, male i velike površine
Javni poziv otvorenje od 03. lipnja do 01. srpnja 2019. godine.
 

Obilazak prijavljenih subjekata provodit će se po zaključenju Javnog poziva, a najkasnije do 20. srpnja 2019.

Podjela priznanja i nagrada kao i izložba nagrađenih održati će se u gradu Krku početkom listopada uoči blagdana Sv. Franje Asiškog, zaštitnika prirode.

Na Javni poziv mogu se prijaviti građani, iznajmljivači, vlasnici kuća i stanova za odmor, osnovne i srednje škole i vrtići s područja otoka Krka.

Prijave se primaju u svim turističkim zajednicama i TIC-evima gdje se može dobiti i informativni letak (TZ Grada Krka, TZ Općine Omišalj, TZ Općine Malinska- Dubašnica, TZ Općine Punat, TZ Općine Baška, TZ Općine Dobrinj i TZ Općine Vrbnik) ili direktno u TZ otoka Krka.

Održavati vrtove i okućnice lijepima i nadasve dojmljivima nije jednostavan niti lak zadatak. Potrebno je uložiti puno rada, truda i ljubavi kako bi se zelene oaze održale, odupirući se jakim burama, posolici, mrazu i velikim sušama.

Stoga dodijeljene nagrade i priznanja u okviru manifestacije Otočna rožica imaju svoju vrijednost i posebnost.

Ovogodišnje prvo osvojene nagrade nagrađuju se novčano.
 
(l:tz-krk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se