Poduzetnici, prijavite se za Hrvatsko-njemački gospodarski forum

BIZZDOGAĐANJA
16.10.2019. 9:22:05

Poduzetnici, prijavite se za Hrvatsko-njemački gospodarski forum
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom organizira Hrvatsko-njemački gospodarski forum koji će se održati u ponedjeljak, 21. listopada u HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Fokus foruma na kojem će sudjelovati ministar gospodarstva i energetike Savezne Republike Njemačke Peter Altmaier i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske Darko Horvat jest digitalna transformacija gospodarstva.

U sklopu programa održat će se panel-rasprava o stanju i perspektivi digitalizacije i industrije 4.0, a uoči plenarnog dijela programa predviđeno je neformalno druženje predstavnika hrvatskih i njemačkih tvrtki. 

Na forumu je najavljeno sudjelovanje dvadesetak njemačkih tvrtki/institucija, među ostalima: Andritz Hydro GmbH, Ernst Klett AG, aqua consult Ingenieur GmbH, Hemofarm AD, Mühlbauer Group, Otto Group, Tönnies Central Services GmbH & Co. KG, Wilo SE, Deutsche Telekom AG, Axel Springer SE, Lando Eurasia GmbH, Metro AG, ProtoPharma Gesellschaft für Engineering und Consulting mbH, Uniequip Laborgerätebau & Vertr. GmbH te wpd europe GmbH.

Program događanja možete preuzeti ovdje.

Prijave će se zaprimati najkasnije do 17. listopada ili do popunjenja slobodnih mjesta.

Kontakt-osoba za organizaciju događanja jest Vinko Mostarac, HGK – Sektor za međunarodne poslove i EU (tel.: 01 456 1562, e-adresa: vmostarac@hgk.hr).
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se