Konferencija o inovacijama - mjesto susreta investitora i inovatora

BIZZDOGAĐANJA
14.10.2019. 9:15:20

Konferencija o inovacijama - mjesto susreta investitora i inovatora
U Zagrebu će, u srijedu, 30. listopada, biti održana konferencija Hrvatska – mjesto za inovacije i pametne investicije.
 
Konferencija je ponajviše namijenjena investitorima (privatni investitori, investicijski fondovi, fondovi rizičnoga kapitala, tzv. peer-to-peer investitori, poslovni anđeli, banke i dr.), inovativnim tvrtkama iz Republike Hrvatske, predstavnicima poduzeća koja posluju u Hrvatskoj te predstavnicima inozemnih tvrtki koje su u potrazi za novim oblicima poslovne suradnje.

Jedan od glavnih ciljeva ove konferencije jest povezivanje inovativnih tvrtki iz Republike Hrvatske koje razvijaju inovativne projekte, proizvode i usluge s investitorima koji traže prilike za ulaganja u Hrvatskoj.

Potencijalni investitori koji će prisustvovati Konferenciji imat će priliku ulagati u najperspektivnije hrvatske inovativne projekte iz različitih područja, poput energije i održivog okoliša, sigurnosti, prometa i mobilnosti, hrane i bioekonomije, zdravlja i kvalitete života. Predstavnici malih, srednjih i velikih hrvatskih tvrtki imat će priliku svoje inovativne projekte i projektne ideje izravno predstaviti potencijalnim investitorima.

Konferencija će također ugostiti eminentne međunarodne stručnjake u području inovacija i poduzetništva koji će prenijeti svoja iskustva o uspjehu u svijetu inovacija kao i uspostavljanju inovacijskih sustava.

Ovo vodeće poslovno događanje organiziraju Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatska gospodarska komora, u sklopu provedbe Strateškog projekta za podršku uspostavi Inovacijske mreže za industriju i tematskih inovacijskih platformi, financiranog iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., Europskog fonda za regionalni razvoj.

Prijaviti se možete na internetskoj stranici konferencije kao predstavnik poduzeća, investitor ili ponuđač svoje projektne ideje, a na toj stranici možete pronaći i više informacija o događanju.
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se