Javni poziv za Program provjere inovativnog koncepta PoC7 - Info dan

NOVOSTI
14.6.2018. 8:44:37

Javni poziv za Program provjere inovativnog koncepta PoC7 - Info dan
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO Vas poziva na info dan koji će se održati 21. lipnja 2018. s početkom u 10,00 sati u prostorima STEP RI. 
 
Trajanje: od 10,00 do 11,00h

Povod održavanja info dana je otvaranje javnog poziva za zaprimanje projektnih prijedloga za Program provjere inovativnog koncepta (PoC7).
 
Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su:
  • fizičke osobe koje imaju ozbiljnu namjeru osnovati trgovačko društvo i koje nisu vlasnici više od 50% udjela u poduzećima koja imaju status velikog poduzetnika koji se bavi istom djelatnosti kao i PoC7 natjecatelj
  • poduzetnici (trgovačka društva) koja spadaju u jedno od tri kategorije: mikro, mali i srednji poduzetnici
Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 35.000 kn do najviše 350.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci.
 
Javni poziv je otvoren od 11. lipnja 2018. do 12. srpnja 2018.

Sudionicima info dana će se predstaviti novosti u načinu prijave na javni poziv za PoC7 financiranje te pojasniti što se ovim pozivom traži kako bi prijavitelji napisali kvalitetnije prijave. Prezentirat će se i način provedbe projekta na temelju uspješnog primjera korisnika sredstava prethodnog PoC programa.

Više informacija o javnom pozivu možete pronaći na OVDJE.

Rok za prijavu: 20. lipnja do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: Ne plaća se
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se