Besplatna radionica: Pet tektonskih izazova koji utječu na promjenu biznisa

BIZZDOGAĐANJA
22.10.2019. 9:16:54

Besplatna radionica: Pet tektonskih izazova koji utječu na promjenu biznisa
HGK – Komora Zagreb, u suradnji s tvrtkom Altuis savjetovanje d.o.o., organizira radionicu Pet tektonskih izazova koji utječu na promjenu biznisa – jesmo li na njih spremni? Radionica će se održati u petak, 25. listopada, u 10 sati, na adresi Draškovićeva 45 u Zagrebu.

Cilj je odgovoriti na pet tektonskih izazova koji utječu na promjenu biznisa: prilagođavanje promjenama, inovacije kao pokretači biznisa i transparentnost poslovanja. Namijenjena je, prije svega, vlasnicima i menadžmentu tvrtki, direktorima i zaposlenicima u kontrolingu te direktorima ljudskih potencijala.

Edukaciju će voditi Andreja Švigir, ravnateljica Poslovnog učilišta Altius te licencirana trenerica harvardskog programa Orange Frog.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se online prijavnim obrascem.

Prijave se zaprimaju do četvrtka, 24. listopada.

Kontakt-osoba je Vesni Krišto, tel.: 01 460 6777, e-adresa: vkristo@hgk.hr.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se