Besplatna radionica: MeetEENg Kako poslovati u Austriji

NOVOSTI
15.5.2018. 9:01:50

Besplatna radionica: MeetEENg Kako poslovati u Austriji
Planirate izlazak na austrijsko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići?

Na meetEENg-u Kako poslovati u Austriji će gđa Tanja Cukon (https://at.linkedin.com/in/tanja-cukon-97b98646), odvjetnica, sudionike upoznati s detaljima vezanim za prekogranično pružanje usluga i osnivanje poduzeća u Austriji, g. Ivan Čevizović (https://hr.linkedin.com/in/cevizovic), porezni savjetnik, pričat će o poreznom tretmanu prekograničnog pružanja usluga, a gđa Anita Stipić iz Hrvatske gospodarske komore (HGK) prezentirat će projekte i usluge HGK vezane za internacionalizaciju poslovanja.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 23.5.2018. u 10,00h, Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu

Trajanje: od 10,00 do 15,00h

Sadržaj

  • 10,00 – 11,30 Prekogranično pružanje usluga i osnivanje tvrtke u Austriji – gđa Tanja Cukon
    • Upućivanje radnika u sklopu prekograničnog pružanja usluga u Austriji
    • Osnivanje društva s ograničenom odgovornošću (GmbH)
  • 11,30 – 11,45 Pauza
  • 11,45 – 13,45 Porezni tretman prekograničnog pružanja usluga – g. Ivan Čevizović
  • 13,45 – 14,00  Internacionalizacija poslovanja – gđa Anita Stipić
  • 14,00 – 14,15 Pitanja i odgovori
  • 14,15 – 15,00 meetEENg caffe – druženje uz kavu

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (Een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Prijavite se – prijave su otvorene

Napomena: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici i, nakon održane radionice, u svrhu dostavljanja materijala s radionica, te isti neće biti ustupljeni trećim stranama.

Rok za prijavu: 22.5.2018. do 12h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija:

Ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
(l:.step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se