Besplatna radionica: ERASMUS – program razmjene za poduzetnike

NOVOSTI
18.10.2019. 8:59:02

Besplatna radionica: ERASMUS – program razmjene za poduzetnike
Hrvatska gospodarska komora organizira besplatnu radionicu ERASMUS – program razmjene za poduzetnike koja će se održati 25. listopada, od 11 do 14 sati u maloj dvorani u Županijskoj komori Rijeka, na drugom katu, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Cilj je upoznati mlade i iskusne poduzetnike o prilikama koje se nude programom ERASMUS, tj. prekograničnom razmjenom poduzetnika. Na radionici će se predstaviti i obraditi teme koje će objasniti prednosti sudjelovanja u programu, tko i kako može sudjelovati, stipendiranje boravka i način te uvjeti prijave.

 O programu

Erasmus za mlade poduzetnike pogranični je program razmjene koji pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.
Iskustva se razmjenjuju tijekom boravka kod iskusnog poduzetnika koji novom poduzetniku pomaže steći potrebne vještine za vođenje manje tvrtke.ž

Prednosti sudjelovanja u programu

Novi poduzetnik dobiva pogodnost edukacije poslom u malom ili srednjem poduzeću u inozemstvu u zemlji sudionici. Ovo će olakšati pokretanje novog ili pak jačanje postojećeg poduzeća. Pruža se i pogodnost pristupa novim tržištima, međunarodne suradnje te potencijalne prilike za suradnju s inozemnim partnerima.
Poduzetniku domaćinu pruža se pogodnost profitiranja od novih ideja koje u poduzeće donosi motivirani novi poduzetnik. Novi će poduzetnik možda imati posebne vještine ili znanja iz područja kojima se inicijalno ne vlada, a koja se mogu izvrsno nadopunjavati s postojećim vještinama ili znanjem.

Predavači:

Hrvatska gospodarska komora:
  • Gojko Jelavić, voditelj Odjela za poduzetništvo, Sektor za industriju
  • Ivan Jurić, viši stručni suradnik, Odjel za poduzetništvo, Sektor za industriju
Poziv na radionicu te više informacija o samom programu preuzmite ovdje.

Sudjelovanje je moguće prijaviti putem online prijavnice.
 
Prijave su otvorene do 24. listopada ili do popunjenja mjesta.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Sarah Fabijanić (e-adresa: sfabijanic@hgk.hr tel.: 051/209-164).
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se