Besplatna radionica: E-račun u javnoj nabavi

NOVOSTI
25.10.2019. 8:42:23

Besplatna radionica: E-račun u javnoj nabavi
HUP Regionalni ured Rijeka u suradnji s FINA-om, organizira  seminar na temu: „ E-račun u javnoj nabavi". 
 
Seminar će se održati u utorak 12. studenoga s početkom u 10:00  sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Rijeka, Dolac 8/II.

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/2018, u daljnjem tekstu: Zakon) u punoj primjeni je od 01.07.2019. godine te od tog datuma svi obveznici javne nabave moraju račune u postupcima javne nabave slati i zaprimati putem centralne platforme prema Europskoj normi o elektroničkom izdavanju računa 16931-1:2017. FINA kao provoditelj Zakona, vodi i održava Servis e-Račun za državu kao Centralnu točku preko koje se razmjenjuju svi računi s osnove javne nabave.
 
Na radionici će biti prezentiran koncept rada sustava kao i uloga pojedinih sudionika u funkcioniranju sustava.

Radionica je interaktivna te će pokriti iskustva iz primjene e-računa nakon stupanja na snagu zakonskog roka te probleme sa kojima se susreću korisnici, a predavači na radionici su predstavnici FINA-e.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove Hrvatske udruge poslodavaca.
 
(l:hup.hr)
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se