Besplatan seminar o poslovanju s Kinom putem aplikacije WeChat

BIZZDOGAĐANJA
8.6.2018. 9:15:17

Besplatan seminar o poslovanju s Kinom putem aplikacije WeChat
U organizaciji EU SME Centra iz Pekinga i Hrvatske gospodarske komore 20. lipnja održat će se poludnevni seminar o prekograničnom poslovanju s Kinom kada ćete imati priliku naučiti kako postaviti prekograničnu internetsku trgovinu u poznatoj aplikaciji WeChat.
 
Vrijeme i mjesto održavanja seminara: 20. lipnja, HGK (Rooseveltov trg 2) Zagreb

Mogućnost prodaje izravno kineskim potrošačima vrlo je visoka na popisu želja malih i srednjih poduzeća Europske unije, no takvo je poslovanja znatno otežano jer je teško pronaći kvalitetnog partnera, ovlaštenog uvoznika ili distributera, a osnivanje podružnice u Kini financijski je jako zahtjevno. Također, određene alternative, poput uvrštavanja proizvoda u poznate kineske platforme za e-trgovinu, pokazale su se kao preskupe ili nepraktične za europska mala i srednja poduzeća.

Pridružite se radionici koja će se održati u HGK (Rooseveltov trg 2, Zagreb) u 13 sati kako biste saznali kako izravno doći do kineskih potrošača. Nakon pohađanja ovog seminara, shvatit ćete proces postavljanja prekogranične trgovine na aplikaciji WeChat, njegovu cijenu, povrat ulaganja i kako dalje u budućnosti upravljati aplikacijom.

Felim Meade, suosnivač tvrtke Emerald Green Consulting iz Irske, bit će predavač na seminaru. Posljednje je četiri godine proveo postavljajući i razvijajući svoju online prisutnost u Kini te je danas u jedinstvenom položaju jer može prenijeti praktično iskustvo drugim europskim tvrtkama koje žele pristupiti online poslovanju u Kini. Više o predavaču možete pročitati u pratećim dokumentima.

Radni jezik predavanja bit će engleski, a sudjelovanje na predavanju je besplatno. Detaljan program događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima.

Ljubazno se mole zainteresirani sudionici da se prijave popunjavanjem online obrasca.

Prijave se zaprimaju do 18. lipnja ili do popunjenja kapaciteta dvorane.
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se